top of page

Cel puțin 5 motive pentru a alege să apelezi la o firmă de instalatii electrice

Actualizată în: 23 aug. 2023

O instalație electrică proiectată corect de la bun început de către profesioniști în domeniul proiectării instalațiilor electrice, executată de către o echipă cu experiență și certificări, care apoi este bine întreținută în timp, mulțumită serviciului de mentenanță oferit, este o instalație de calitate.Respectarea acestor criterii reduce semnificativ posibilitatea apariției defecțiunilor electrice, a daunelor produse de acestea și a posibilelor accidente derivate din aceste cauze.

Dintre toate sistemele cu care avem de-a face, fie că este vorba de spațiile comerciale, industriale, fie de spațiile rezidențiale, instalația electrică este cel mai complex și important sistem.

Cu cât un sistem de instalații electrice este mai complex, cu atât, dacă nu este proiectat și realizat în mod riguros de către profesioniști în domeniu, conform unor norme bine stabilite, pot apărea defecțiuni majore.

De aceea, atunci când este vorba de o instalație electrică industrială, este nevoie ca proiectarea și execuția să fie realizate de către o firmă de instalatii electrice autorizată, cu experiență în domeniu.


Tablou instalație electrică industrială


tablou instalație electrică

De ce să alegi să apelezi la o firmă de instalatii electrice?

În răspunsul la această întrebare, putem identifica cel puțin 5 motive pentru care a colabora cu o firmă de instalatii electrice https://www.proexib.ro/servicii/instalatii-electrice este cea mai bună alegere:


  • Criterii bine definite, bazate pe experiența în domeniu și pe respectarea normelor și a legislației în vigoare pentru domeniul instalatii electrice.


  • Experiența practică și cunoștințele acumulate prin experiență sunt esențiale, alături de autorizațiile ANRE https://www.proexib.ro/atestari. Acești factori esențiali, devin garanția lucrului bine făcut, garanția unei lucrări executate în mod profesional, care rezultă a fi eficientă și care durează în timp.


  • Comunicarea este un alt factor esențial, încă din faza de proiectare instalatii electrice și până în faza de execuție a unei instalații electrice la cheie, atât pentru proiectele industriale, cât și pentru proiectele rezidențiale. Comunicarea și transparența pe care le oferă echipa de electricieni profesioniști din cadrul unei firme cu experiență în domeniu, stau la baza furnizării unui serviciu de calitate, încă din faza de proiectare a instalatiei electrice, prin comunicarea cu experți în domeniu, precum proiectanți și instalatori profesioniști. Astfel, clientul va putea lua de la bun început cea mai bună decizie și va putea să își exprime nevoile și necesitățile. Apoi, firma de instalații electrice va prezenta detaliat oferta de preț, oferind astfel o totală transparență și oferind informația completă, necesară pentru client, pentru a putea lua cea mai bună decizie.


  • Siguranța este și ea prioritară, atunci când este vorba de instalații electrice. Firma de instalații electrice efectuează orice intervenție cu respectarea normelor în vigoare și este la curent și la zi cu modificările legale, respectând normele în vigoare.


  • Optimizarea timpului, care duce automat la crearea unei situații confortabile, pentru că așa cum bine știm cu toții, timpul este extrem de prețios. Nimănui nu îi place să aibă de-a face cu lucrări de instalații electrice care să dureze mai mult decât a fost preconizat, care să dea peste cap propriul program deja încărcat sau, să trebuiască să anulăm o bine meritată vacanță pentru lucrări reluate și timp de execuție prelungit, dorindu-ne cu toții un serviciu la cheie de instalații electrice oferit cu promptitudine și de calitate.


Firma de instalatii electrice deține echipe de electricieni profesioniști.

Folosindu-se de mijloace si echipament performant, duc la bun sfârșit toate proiectele electrice industriale și rezidențiale, indiferent de problematicile și modificările care pot interveni pe parcurs, produse de factori externi.

O echipă bine pregătită și cu experiență este întotdeauna promptă în a rezolva orice posibil impediment apărut pe parcurs, însoțește clientul din faza inițială de proiectare, parcurge cu succes faza de execuție și oferă succesiv serviciul de mentenanță, astfel clientul nu se va simți niciodată abandonat.


Asta înseamnă profesionalism, asta înseamnă garanția lucrului bine facut!






bottom of page